• by:
  • January 1st, 2021
  • Category:

Laswerken S.Wat


Laswerken S. Wat staat voor duurzame, veilige laswerken op maat van uw budget. Voor elk lasprobleem heeft hij een oplossing op maat. Of het nu gaat over staal-, inox- of aluminium lassen of lassen met verschillende legeringen. Zowel particuliere klussen als industriële opdrachten, brengt Wat met de grootste nauwkeurigheid tot een goed einde.

Laswerken S.Wat

Website voor duurzame, veilige laswerken op maat van uw budget.

Website
De website van Wat was sterk verouderd. Bovendien was de maandelijkse kost bij de provider om de site online te houden erg duur en was het niet evident om inhoud aan te passen.
Dat kon makkelijker en beter... Na een gesprek met Wat zorgde ik voor een structuur en behielden we enkel de pagina's die er om deden.

Wat wil er zo snel mogelijk zijn voor zijn klanten, vandaar dat we besloten om zijn contactgegevens onmiddellijk zichtbaar op zijn homepage te plaatsen.
Net er onder de 3 zaken die Wat in de kijker wilde zetten: Algemene laswerken, Industriële laswerken en Service op verplaatsing.

De kostprijs van de huidige website komt op 1/3 van de prijs van de vorige website. Bovendien kan Wat als hij dat wenst ten allen tijde zelf aanpassingen doen aan zijn website.
De hosting zorgt er trouwens voor dat de site altijd beveiligd is. Er zijn maw geen verborgen kosten om de site te updaten tijdens het jaar.

Laswerken S.Wat
Zeptstraat
2260 Westerlo
laswerken-swat.be

Klant van: 2019 - heden

Samen aan je website werken?

Neem contact met me op via 0497 41 25 12.
Nico Nelsen
Nico Nelsen
Pandhoevestraat 63, 3130 Begijnendijk
0497 41 25 12
BE 0845.403.104